Akik írtak rólunk

A Végh-Pataki Rétesház is egyike azon 270 helynek, melyet a Magyar Konyha alkotóközönsége méltónak tartott arra, hogy bevegye az idei Balaton-témájú különkiadványba. Keszthelyi turnénknak második helye volt ez a hónap elején. Kissé túlrendeltük magunkat tekintve, hogy még hány helyen akartunk enni, de sebaj, nem hagytunk ott semmit.
A kiszolgálás kedves, az árak barátságosak.
Rendeltünk két pozsonyi kiflit, kétféle rétest, mákosat és fahéjes-szilvásat továbbá egy melegszendvicset. Inni szörpöket kértünk, valami korrekt kézművest.
Azt is értékeltük, hogy tábla hirdeti, hogy a leveseik nem tartalmaznak porokat, tartósítószert.

ittjartam.hu

A hír igaz: a Végh-Pataki Rétesház és Szendvics Mekkában a hagyományos rétesek mellett van mindig aktuális sós és édes ajánlat, mint például szalonnás hagymás, lecsós. Szóval nem érdemes kihagyni, ha erre jártok. Állítólag sokan rendelnek rétestortát is szülinapra.

A hamburgerek és a saláták friss alapanyagokból készülnek. A bucikat sem a nagykerből szerzik, hanem helyben sütik, még ha az eredmény nem is mindig tökéletes. A kínálatban pedig szerepelnek meleg ételek és paleo ajánlatok is. Mindezt a szendvicsház saját szörpjével öblítheted le.

lovebalaton.hu